"Студенттік" кәстрөл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер қайнатылған макарон 0,5 кг. пияз 1 дана. өсімдік майы жұмыртқа 2-3 дана. тұз 1/4 шай қасық.
Сипаттамасы Негізгі ингредиент - вермишель (макарон, конус, спагетти), ол тағамның бұрынғы "теріс пайдалануынан" қалған. Ыстық, орташа табаға аздап өсімдік майы құйылады. Майда кішкене пияз қуырылады, вермишель қосылады және барлығы бірге 1-2 минут қуырылады. Осы уақытта ыдысқа 2-3 жұмыртқа сындырылады, бір шымшым тұзбен шайқалады. Макарон табаға осы қоспамен құйылады. Тұмшапеші барлар үшін - пеште 20-25 минутқа арналған таба. Кімде жоқ - қақпағы жабық күйде 4-6 минут өте баяу отта. Осы уақыттан кейін біз кәстрөлді пышақпен 4 бөлікке мұқият кесеміз, сонымен қатар шпатламен әр бөлікті ақырын айналдырамыз. Және тағы 3-4 минут пісіреміз. Енді жеуге болады. Бұл тағамның әмбебаптығы өнімдердің кез келген комбинациясына рұқсат етілгендігінде: Сіз оны майонезбен, кетчуппен, қаймақпен немесе сол сияқты жеуге болады. Тіпті "Мерекелік" нұсқа бар - егер сіз пияздан кейін және вермишельден бұрын ет өнімдерін (туралған шұжық, шұжық, кішкене бұқтырылған ет немесе тіпті балық консервілері) қоссаңыз. Кешкі уақытта макаронның орнына күріш, қарақұмық, тіпті картоп қалса, тағамды өзгерту оңай.