Макарон өнімдері.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Макарон, вермишель немесе конустарды көп мөлшерде суға қайнатады (100 г макаронға - 2-2,5 кесе су). Суды міндетті түрде қайнатыңыз және тұздаңыз. Макарон пісірілген кезде, олардың бүктемелері дуршлагқа немесе елекке құйылады, содан кейін бір-біріне жабысып қалмас үшін еріген маргаринмен немесе маймен араластырылады. Сіз оларды жууға болады - қайнатылған тұзды сумен. Қайнатылған макаронды үгітілген ірімшікпен дәмдеуге болады, көп емес кетчуп немесе кәуап соусын қосуға болады.