Қызанақ қосылған макароннан жасалған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 120 г макарон, тұз, 4 қызанақ, қалыпқа май жағуға арналған май, 50 г қатты ірімшік, ұнтақталған қара бұрыш, үгітілген мускат жаңғағы, жасыл ақжелкен.
Сипаттамасы Макаронды көп мөлшерде тұзды суға қайнатыңыз. Қызанақтарды қайнаған суға құйып, қабығын аршып, тілімдерге кесіңіз. Пішінді маймен майлаңыз, түбіне қайнатылған макарон салыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз, үстіне тілімдерге кесілген қызанақты салыңыз. Дәмдеуіштерді қосу. Жұмыртқаны қаймақпен араластырыңыз, кастрюльге құйыңыз және үстіне қалған үгітілген ірімшікті себіңіз. Ыстық пештегі пеш 30 мни. Қызмет көрсету кезінде жасыл ақжелкен себіңіз. 1 порция - 2093 кдж/500 ккал. Б-24 г, Ж- 1 7 г, У- 50 г.