Ветчина мен қызанақпен пісірілген макарон.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ветчина 300 г Макарон 600 г Қызанақ 100 г Үгітілген ірімшік 150 г Еріген сары май 100 г Сүт 2 стакан Ысталған төс еті 50 г Макаронды қайнатыңыз, ағызыңыз, ірімшікпен, маймен, сүтпен араластырыңыз, жұмыртқамен шайқаңыз, майдалап туралған ветчина. Төсшені ұсақтап тураңыз, қуырыңыз, қызанақты қосып, араластыра отырып, бәрін бірге қуырыңыз, содан кейін дайындалған макаронға қосыңыз. Жақсылап иленген массаны маймен майланған және нан үгіндісі себілген табаға салыңыз, үстіне еріген сары май құйып, үгітілген ірімшік себіңіз. Тұмшапешке орташа отта 45 минутқа қойыңыз. Сары маймен бірге қызмет етіңіз.