Қуырылған макарон өнімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қанша порцияға арналған: 2.
Сипаттамасы Макарон өнімдері (отандық), өсімдік майы, су, дәмдеуіштер. Қуыруға арналған табада майды қыздырыңыз. Маргаринмен, қысқартумен немесе басқа нәрсемен алмастыруға тырыспаңыз: тек өсімдік майы (жақсырақ тазартылған). Макарон өнімдерін құйыңыз. Бірнеше рет жүргізілген тәжірибелер нәтижесінде қатты қырлы емес мүйіздер ең қолайлы екендігі анықталды. Тегіс, шұңқырлы, сондай-ақ импорттық және басқа қабықшалар нашарлайды. Жұмсақ қызарғанша қуырыңыз, тұз, қолғап және т.б. (сорпа текшесін қосу дәмді). Содан кейін су құйылады, қақпақты жауып, күтіңіз. Мұнда ең бастысы мөлшермен болжау керек, өйткені пісірудің соңында су қалмауы керек. Сіз оны әрқашан толтыра аласыз, ал егер көп болса, оны қақпағы ашық күйде сөндіріңіз. Ал, соңғы кеңес. Егер өнім қышқыл болса, үмітіңізді үзбеңіз, мүмкін макарон сапасыз ұннан жасалған шығар. Басқа сортпен қолданып көріңіз.