Денисов стиліндегі макарон өнімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер пияз 0,5 дана. сәбіз 2-3 дана. макарон 200-250 г. томат пастасы 2-3 ас қасық. л. бұрыш тұзы
Сипаттамасы Макаронның үстіне су қоямыз (макароннан кем дегенде екі есе көп су болуы керек екенін ұмытпайық). Су қайнап жатқанда, біз тұздықты дайындаймыз: пиязды, үш шикі сәбізді тазалап, майдалап тураймыз, бұл өнімдерді аздап қыздырылған май болуы керек табаға саламыз. Дәміне қарай бұрыш, тұз және бірнеше ас қасық томат пастасын қосыңыз. Баяу отта 10 минут қуырыңыз. Егер шұжық немесе шұжықтың бір бөлігі болса, оны кесектерге бөліп, пияз және сәбізбен бірге қуырыңыз. Дайын макарон тұздықпен құйылады және шамамен 10 минут қайнатылады.