Бұршақ қосылған ет .
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жалпы, мен бәрін "Көзбен" дайындаймын, сондықтан оның мөлшерін анықтау қиын. Бірақ мәні мынада: бұршақ немесе үрме бұршақ бір-екі сағатқа малынған, содан кейін жартылай дайын болғанға дейін қайнатылған. Кәстрөлде аздап майды ерітіңіз, жарты сақинаға туралған пиязды, аздап үгітілген сәбізді және терісі жоқ қызанақты қуырыңыз (немесе томат пастасын немесе томат шырынын қосыңыз). Мұнда сіз сондай-ақ гуляш тәрізді туралған етті саласыз, оны бұршақпен араластырасыз және ет дайын болғанша баяу отта 40-50 минут қайнатасыз. Еттің бұршаққа қатынасы шамамен 1:2 құрайды.