Ірімшік қоры.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер Біз фондюшницаны сарымсақпен сүртеміз, онда 1 стакан ақ шарап пен лимон шырынын қасықпен сүртеміз, қайнағанша қыздырамыз және үгітілген ірімшікті (500 грамм) қосамыз, ол еріген кезде 2 ас қасық араққа сұйылтылған 1/2 ас қасық құйыңыз. ұн (арақ пен ұнның орнына 1/2 крахмал мен 4 ас қасық сүтті алуға болады) 2-3 минуттан кейін бұрыш, мускат жаңғағымен дәмдеңіз. Қажет болса, майдалап туралған саңырауқұлақтарды немесе шөптерді қосуға болады (мен сілекейге кетіп қалдым). Асың дәмді болсын.
Сипаттамасы Автор: Юлия мен Люда Бұл тағамды дайындау үшін сізге температуралық режимді сақтауға және шын мәнінде бұл тағамды тұтынуға мүмкіндік беретін арнайы керек-жарақтары бар фондюшница қажет (мұндай арнайы ұзын, екі мүйізді шанышқылар). Және ол ақ нан үгінділерімен (фондюмен теріледі), қайнатылған күрте картоппен және қалауыңыз бойынша әр түрлі ет ассортиментімен + бір стақан құрғақ қызыл шараппен (әрине міндетті емес, бірақ мен өзімді галактикаға жатқызбасам да) беріледі. алкаголиктер, бұл қосымшасыз мүмкін емес