"Пай" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ұн мен майды ыдысқа салыңыз, жарма тәрізді етіп пышақпен тураңыз, тұз қосылған қаймақ құйыңыз да, қамырды тез илеңіз. Оны майланған терең пісірме табаққа біркелкі қабатқа жайыңыз, саусақтарыңызбен басыңыз. Науаны қамырмен бірге жақсы қыздырылған пешке салыңыз да, аздап қызартыңыз. Содан кейін алма салмасын жағып, үстіне жөкемен торт қоспасының біркелкі қабатын құйыңыз. Отты азайтып, қайтадан пешке салыңыз. Бисквит қызарған және пісірілген кезде, тортты алып, қант ұнтағына себіңіз. Қамыр: 200 гр. май, 200 гр. қаймақ, 3 ас қасық. ұн, 1 шай қасық. тұз. Губка торты үшін: 4 жұмыртқа, 1 ас қасық. қант, 1 ас қасық. ұн. Салмасы: 1 ас қасық. алма конфиті немесе езбе. Себу үшін: 1 ас қасық. қант. ұнтақтар.