Авзет (Толтырылған бөлке)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тауық еті 250
нан 500
ақжелкен 40
сары май 100
бадам балғасы 100
жалбыз
эстрагон
аскөк 20
лимон 1/2 дана.
сорпа 200
қызыл тұздық 200
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
нан 500
ақжелкен 40
сары май 100
бадам балғасы 100
жалбыз
эстрагон
аскөк 20
лимон 1/2 дана.
сорпа 200
қызыл тұздық 200
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Етті ұсақтап турап, майға қуырып, бадам, ақжелкен мен дәмдеуіштермен араластырады. Кептірілген бөлке көлденеңінен ұзынынан кесіліп, етін алып тастағаннан кейін оны ет, лимон шырыны, сорпа және бұрыш пен тұз қосылған қызыл соуспен араластырады. Нанның астыңғы жартысы фаршпен толтырылады, үстіңгі жартысы жабылады, сорпа мен тұздықтың үстіне құйылады және сұйықтық сіңіріледі. Авзет тілімдерге кесілген әр түрлі жаңа піскен салаттармен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Авзет (Толтырылған бөлке) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауық еті 250, нан 500, ақжелкен 40, сары май 100, бадам балғасы 100, жалбыз, эстрагон, аскөк 20, лимон 1/2 дана., сорпа 200, қызыл тұздық 200, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

