Пісірілген алмұрт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Пісірілген алмұрт 3 піскен алмұрт 3/4 кесе құрғақ ақ шарап 6 ас қасық. қант қасықтары. құм 1 шай қасық даршын 8 ас қасық сары май 1/4 фунт үгітілген "
Чеддар"
ірімшігі Алмұрттың қабығын аршып
жартысын кесіп
өзегін алыңыз.
Чеддар"
ірімшігі Алмұрттың қабығын аршып
жартысын кесіп
өзегін алыңыз.
Сипаттамасы Таяз табаға салыңыз. Басқа кастрюльде шарапты, қантты, даршынды, майды араластырып, отқа қойыңыз. Баяу отта 5 минут қайнатыңыз. Қоспаны алмұрттың үстіне құйыңыз. Тұмшапеште 375 градус температурада 35 минут пісіріңіз, олар жұмсақ болғанша тұздықты жиі құйыңыз. Қажет болса, көбірек шарап қосыңыз. Содан кейін салқындатыңыз және бір порцияға 2-ден табақтарға салыңыз. Әр порцияға ірімшік себіңіз. Пісіру парағында қалған сиропты кастрюльге төгіп тастаңыз, отқа бірнеше минут қойыңыз және оны алмұрттың үстіне құйыңыз. (3 адамға)
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Пісірілген алмұрт пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Пісірілген алмұрт 3 піскен алмұрт 3/4 кесе құрғақ ақ шарап 6 ас қасық. қант қасықтары. құм 1 шай қасық даршын 8 ас қасық сары май 1/4 фунт үгітілген "Чеддар" ірімшігі Алмұрттың қабығын аршып, жартысын кесіп, өзегін алыңыз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz