Сүтті нан
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүтті нан Сүтті нан - салмағы 1,0,0, 8 және 0,5 кг сүт қосылған бидай ұнынан жасалған кесек өнім. Ол пеште жоғары және 2 сортты бидай ұнынан, ал қалыптарда жоғары және 1 сортты бидай ұнынан дайындалады.
Сипаттамасы Рецепт бойынша шикізат бөліктерінің массасы бойынша келесі қатынасы қарастырылған: Ең жоғары сорт 1 сорт 2 сорт Бидай ұны 100,0 100,0 100,0 Сығымдалған Ашытқы 2,0 0,5 1,3 Тұз 1,6 1,5 1,5 Сірне - 2,0 Қант - 2,0 Қаймағысыз құрғақ сүт 10,0 Қаймағысыз сүт, л - 20,0 30,0 Өсімдік майы 0,15 0,15 0,15 Сүт нанын өндіру кезінде рецепт бойынша негізделген сүттің барлық мөлшері немесе оның жартысы қамырға қосылады. Бөлінгеннен және дөңгелектенгеннен кейін қамыр бөліктері тексеруге жіберіледі. 2 және одан жоғары сортты бидай ұнынан жасалған ошақ өнімдерін тексеру ұзақтығы 40-45 минутты құрайды. 35-40°С температурада. Пісіру ұзақтығы 40-45 минут. пісіру камерасының температурасы 210-220°С болғанда. Жоғары сұрыпты және 1 сұрыпты бидай ұнынан жасалған қалыптық бұйымдарды тексеру ұзақтығы 45-60 минут. 30-35°С температурада. Пісіру ұзақтығы 31-36 минут. пісіру камерасының температурасы 205-210°С болғанда.