Шайға арналған батончиктер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр дайындамаларын тексеру ұзақтығы 40-45 минут. Пешке қоймас бұрын, бетінде бірнеше қиғаш ойықтар жасалады. Пісіру ұзақтығы 14-20 минут. (өнімнің массасына байланысты) 210-220 ° C температурада ылғалдандырылған пісіру камерасында. Шайға арналған барлар - ұштары дөңгеленген және бетінде таяз қиғаш ойықтары бар ұзынша пішінді дана бұйымдар. Штангалардың салмағы 0, 3 және 0,15 кг. Рецепт бойынша шикізат бөліктерінің салмағы бойынша келесі қатынасы белгіленді: Бидай ұны 1 сорт 100,0 Сығымдалған ашытқы 1,5 Тұз 1,5 Қант 10,0 Сары май 8,0 Өсімдік майы 0,15