Тәтті тоқаштар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр дайындамаларын жайып, бір-бірінен 1 см қашықтықта параққа тігіспен төсейді. Дәлелдеу кезінде қамыр дайындамалары бір-бірімен байланысады. Тексерудің ұзақтығы 60-80 минут. Пешке салмас бұрын тоқаштар жұмыртқа майымен жабылады. Пісіру ұзақтығы 25-35 минут. пісіру камерасының температурасы 200-220°С болғанда. Тоқаш тоқаштары Тоқаш тоқаштары салмағы 0,1 кг болатын үш-төрт притискісі бар төртбұрышты пішінді бұйымдар болып табылады. Рецепт бойынша шикізат бөліктерінің салмағы бойынша келесі қатынасы белгіленеді: Жоғары сортты бидай ұны 100,0 Сығымдалған ашытқы 4, 0 Тұз 1,0 Қант 26,0 Маргарин 15,0 Қамырдағы жұмыртқа, дана. /кг 325/13,0 Майлауға арналған жұмыртқа, дана. /кг 75/3,0 Сүт 15, 0 Ванилин 0,05 Өсімдік майы 0,15