Шабдалы мен алма қосылған губка торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты90 минут
Өнімдер Бисквит. 90 г қара өрік. сары май, 6 жұмыртқа, 175 г қант, 150 г ұн. Толтыру. 1\2 ванильді бұршақ, 3 сарысы, 1\4 л сүт, 50 г қант, 150 г таңқурай мен көкжидек, 150 г өрік, 4 шабдалы (жартысы).
Сипаттамасы 12 порция 250 ккал Дайындау: 90 мин. Пісіру: 35 мин. Сонымен қатар: 2 ас қасық. л май, ұн. Диаметрі 28 см пісіруге арналған қалып. Бисквит. Су моншасында сарысын қантпен шайқаңыз. Еленген ұнды, еріген майды қосыңыз. Ақуызды шайқаңыз, 1 \ 3 сарысы массасымен біріктіріңіз. Ағаш қасықпен ақуыздардың қалған бөлігін алынған массамен араластырыңыз. Пішінді майлаңыз, ұн себіңіз, қамырды жайыңыз. Алдын ала қыздырылған пеште t= 180 С дейін 35 минут пісіріңіз. Толтыру. Ванильді қабықты ұзына бойына кесіп, ішіндегісін сүтке салыңыз, қайнатыңыз, 10 минутқа қойыңыз. Сарысын қантпен шайқаңыз, сүтті құйыңыз және қоюланғанша үнемі араластыра отырып қайнатыңыз. Табаны бірден - төбеге қойыңыз. суды. Араластыру кезінде салқындатыңыз. Жұмыртқа мен сүттен жасалған кремді бисквит тортына жайыңыз, жидектермен, туралған жемістермен безендіріңіз. Р. С. Бисквит қамырын мүмкіндігінше тез илеу және пісіру керек, әйтпесе ауа буланып, нәзіктік жоғалады.