"Везувий" пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 100 г сүт, 200 г қант, әрқайсысы 50 г крахмал мен ұн, 300 г қара өрік. сары май, 200 г жұмыртқа, 50 г мейіз, 200 г сабайон соусы.
Сипаттамасы Ағызу. сары май, 2 \3 қант, ұн мен крахмалды араластырып, біртіндеп холмен таныстырыңыз. сүт. Қайнағанға дейін қыздырыңыз, 10-15 минут қайнатыңыз, оттан алыңыз, салқындатыңыз және сарысын бір-бірлеп енгізіңіз. Ақуыздарды шайқаңыз және оларды массаға қосыңыз. Барлығын майланған пішінге құйыңыз және дайын болғанға дейін су ваннасында пісіріңіз. Үстіне мейіз себіңіз (жұмсақтық үшін оны аздап қайнатқан дұрыс).