"Везувий" пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
100 г сүт
200 г қант
әрқайсысы 50 г крахмал мен ұн
300 г қара өрік. сары май
200 г жұмыртқа
50 г мейіз
200 г сабайон соусы.
200 г қант
әрқайсысы 50 г крахмал мен ұн
300 г қара өрік. сары май
200 г жұмыртқа
50 г мейіз
200 г сабайон соусы.
Сипаттамасы Ағызу. сары май, 2 \3 қант, ұн мен крахмалды араластырып, біртіндеп холмен таныстырыңыз. сүт. Қайнағанға дейін қыздырыңыз, 10-15 минут қайнатыңыз, оттан алыңыз, салқындатыңыз және сарысын бір-бірлеп енгізіңіз. Ақуыздарды шайқаңыз және оларды массаға қосыңыз. Барлығын майланған пішінге құйыңыз және дайын болғанға дейін су ваннасында пісіріңіз. Үстіне мейіз себіңіз (жұмсақтық үшін оны аздап қайнатқан дұрыс).
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Везувий" пудингі пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 100 г сүт, 200 г қант, әрқайсысы 50 г крахмал мен ұн, 300 г қара өрік. сары май, 200 г жұмыртқа, 50 г мейіз, 200 г сабайон соусы.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz