Қара өрік қосылған бұқтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Тұздық үшін: қант-100 г, шарап сірке суы (4%)-50 г, апельсин шырыны - 200 мл, ет сорпасы - 2 кесе, май-50 г, ұн- 50 г, томат пастасы-50 г, 1 лимон, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Сиыр еті-700 г, қара өрік-650 г, өсімдік майы -100 мл. Етті тең бөліктерге кесіңіз, жуыңыз, суды ағызыңыз, тұз себіңіз, табада қыздырылған майға қуырыңыз, кастрюльге салыңыз, су құйыңыз және баяу отта ағызыңыз. Бөлек ыдыста шарап сірке суы қосылған қантты отқа салып, қантты алтын түске дейін жеткізіңіз, апельсин шырыны мен ет сорпасын (2 кесе) құйыңыз, ұн мен томат пастасын араластырыңыз, араластырыңыз және 30 минут қайнатыңыз, содан кейін жуылған қара өрікті салып, пісіруді жалғастырыңыз. орташа отта. Қара өрік ісінген кезде бұқтырылған ет, бұрыш және қабығы аршылған және ұсақталған лимонның бірнеше тілімін қосыңыз. Қара өрік тағамын палау гарнирімен, картоп немесе күріш крокеттерімен бірге беруге болады.