Шпинат пюресі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шпинатты (700 г) сұрыптап, бірнеше суда шайыңыз. Майдалап туралған пиязбен (1 бас) және бір шымшым тұзбен бірге майсыз бірнеше минут қайнатыңыз, содан кейін ет тартқыштан өткізіңіз. Ұнды (2 ас қасық қасық) сары маймен (30 г сары май) ашық сарыға дейін сақтаңыз, сүтпен (1 стакан) сұйылтыңыз және шпинатпен біріктіріңіз. Тұрақты араластыра отырып, баяу отта біраз уақытқа қалдырыңыз, содан кейін шпинат қосылған кезде пайда болған шырынды құйыңыз, дәміне қарай ұнтақталған қара бұрыш пен қажет болса, туралған сарымсақ түйірін себіңіз. Ұнтақталған қызыл бұрыш себілген қуырылған жұмыртқамен немесе қышқыл сүтпен бірге қызмет етіңіз.