Провансаль стиліндегі қоян филесі.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қоянның артқы бөлігінен ұзын пішінді және жеткілікті қалыңдықтағы филені кесіңіз. Әрбір филе бөлігін шошқа майының кішкене тілімдерімен, дәміне қарай тұз бен бұрышпен дәмдеңіз және өсімдік майына немесе шошқа майына 20-30 минут қуырыңыз, бірнеше рет айналдырыңыз және қажет болса, май қосыңыз. Қызмет көрсетер алдында 10 минут бұрын 3/4 кесе құрғақ қызыл немесе ақ шарап, томат пастасы мен сарымсақты қосыңыз. Табаны қақпақпен жауып, баяу отта ұстаңыз. Қуырылған нанмен бірге қызмет етіңіз.