Жұмыртқа мен крекердегі тауық немесе шошқа еті.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жұмыртқаны тұзбен және сөндірілген сарымсақпен шайқаңыз. Онда тауық етінің филесін немесе шошқа етін бүктеп, жұмыртқаға жақсылап орап, көбірек дәм алу үшін 10-15 минут қоя тұрыңыз, тіпті бірнеше сағатқа қалдырыңыз. Нан үгінділеріне жақсылап орап, қызарғанша орташа отта қуырыңыз. Мен әдетте шошқа етін қуырғаннан кейін отқа төзімді ыдысқа немесе жай ғана фольгамен жабылған пісіру парағына саламын (жалқаулықтан - бұл науаны жууға болмайды) және пешке шамамен 15 минут қоямын. Ал егер сіз сарымсақты мүлде қаламасаңыз, жұмыртқаға көбірек бұрыш қоспасын қосуға болады.