Қырыққабат қосылған үйрек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жуылған, іші тазартылған және сүртілген үйректі сыртынан және ішінен тұзбен және ұсақталған паприкамен (құрғақ) сүртіңіз, майы бар пісірме табаққа салыңыз (шошқа мен қаздың майын тең мөлшерде алған дұрыс, бірақ өсімдік майы да жарайды) және пешке қуырыңыз, мезгіл-мезгіл құйыңыз. еріген сары май. Үйрек барлық жағынан қызарған кезде, оған аздап сығылған қырыққабат, туралған қызанақ, лимон мен лавр жапырағы, бұрыш салып, қырыққабат дайын болғанша қуыруды жалғастырыңыз. Үйрек 1 дана. ашытылған қырыққабат 500 г. май 200 г. қызанақ 3 дана. қара бұрыш 10 бұршақ лавр жапырағы паприка лимон 3-4 тілім