Гусарлық "Бауыр"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бәлкім, бұл атау "Бауыр" сөзінен емес, "Пісіру, пісіру" етістігінен шыққан шығар. Сиыр етінің майсыз бөлігін ұрып-соғып, тұздап, түкірікке немесе пешке салып, қиғаш етіп жұқа тілімдерге бөліп, тартылған етпен ауыстырыңыз: 2 пиязды турап, 1 ас қасық май, 50 г үгітілген швейцариялық ірімшік, бұрыш, тұз, 2 сарысы, 200 г крекер, қуыруды араластырыңыз және онымен толтырыңыз, байлап, үстіне мұртты құйып, кастрюльге тағы 30 минут қайнатыңыз.