Жұмыртқамен пісірілген Брюссель өскіндері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г қырыққабат, 2 ас қасық сары май немесе маргарин, 3 жұмыртқа, жарты кесе сүт, дәміне қарай тұз, аскөк немесе ақжелкен. Қырыққабатты шайыңыз, қайнаған тұзды суға батырыңыз, жартылай дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Содан кейін суды төгіп тастаңыз, қырыққабатты еріген сары май қосылған табаға салыңыз, аздап қуырыңыз, мезгіл -мезгіл шайқаңыз, үстіне сүт қосылған жұмыртқаның үстіне құйыңыз да, қызарғанша пеште пісіріңіз. Ыдысқа шөптерге себілген ыстық күйінде қызмет етіңіз.