Пісірілген түрлі-түсті орамжапырақ (тағамдар: неміс)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Өңделген гүлді қырыққабатты тұзды қайнаған суға батырыңыз, қайнатыңыз және елекке салыңыз. Сорпа ағып кеткенде, оны кішкене бөліктерге бөліп, сарысы мен мускат жаңғағы қосылған қою сүт соусымен дәмдеңіз және дөңгелек шыныаяқпен сығып, бөліктерді жасаңыз. Содан кейін майланған параққа салыңыз, қалың сүт тұздығын құйыңыз, үстіне еріген сары май қосылған ақ нанмен жабыңыз және пеште пісіріңіз.