Шешен-ингуш тіліндегі құс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Құс еті 140
жүгері немесе бидай ұны 160
пияз 60
сары май 20
сүт 50
дәмдеуіштер
шөптер
тұз.
жүгері немесе бидай ұны 160
пияз 60
сары май 20
сүт 50
дәмдеуіштер
шөптер
тұз.
Сипаттамасы Пісірілген құстың порцияланған бөліктерін пияз қосылған кастрюльге салып, үстіне сүт, тұз, бұрыш құйып, 20-25 минут бұқтырады. Ашытқысыз қамырды ұзын жолақтарға бөліп, гауһар тастарды кесіп, оларға дөңгелек пішін береді. Тұшпара сорпада қайнатылады. Құстың бір бөлігі көкке себілген сүт тұздығымен құйылады. Тұшпара бөлек беріледі. Сорпа шыныаяқында қайнатылған сүт пен қара бұрыш қосылған сорпа беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шешен-ингуш тіліндегі құс пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Құс еті 140, жүгері немесе бидай ұны 160, пияз 60, сары май 20, сүт 50, дәмдеуіштер, шөптер, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

