Тұздықта қуырылған кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Цуккиниді тазалаңыз, оларды тілімдерге бөліңіз. Тұз себіңіз де, 1/2 сағатқа қалдырыңыз, содан кейін суық су құйып, құрғатыңыз. Ұнға нан пісіріңіз және майға қуырыңыз. Қуырылған цуккинидің екі кружкасын қою сүт тұздығымен жабыңыз, оған шикі сарысы мен үгітілген ірімшік қосыңыз. Содан кейін екі-екіден бүктелген кружкаларды ұнға орап, өсімдік майымен шайқалған жұмыртқаға салып, нан үгіндісіне салып, терең қуырыңыз. Қуырғаннан кейін бірден қызмет етіңіз.