Ет пен күрішке толтырылған қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кішкене қырыққабат басы, жарты кесе қайнатылған күріш, 400 г қайнатылған ет, 1 пияз, 2 ас қасық сары май, тұз, дәміне қарай ұнтақталған қара бұрыш, жасыл ақжелкен немесе аскөк. Қырыққабаттың басын үстіңгі жапырақтардан босатыңыз, шайыңыз, өткір пышақпен ішіндегісін мұқият кесіңіз, қалыңдығы 1 см жоғарғы жапырақтардың қабатын қалдырыңыз, қырыққабаттың басын тартылған етпен толтырыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз, күріш пен пияз, тұз бен бұрыш қосып, толтырылған басын пешке пісіріңіз. . Туралған аскөк себілген қаймақпен бірге қызмет етіңіз. Толтырылған қырыққабатты пеште емес, пеште біркелкі қыздыратын және күйіп кетпейтін жерде дайын болғанға дейін жеткізген дұрыс екенін ескеріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ет пен күрішке толтырылған қырыққабат пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz