Ет пен күрішке толтырылған қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кішкене қырыққабат басы, жарты кесе қайнатылған күріш, 400 г қайнатылған ет, 1 пияз, 2 ас қасық сары май, тұз, дәміне қарай ұнтақталған қара бұрыш, жасыл ақжелкен немесе аскөк. Қырыққабаттың басын үстіңгі жапырақтардан босатыңыз, шайыңыз, өткір пышақпен ішіндегісін мұқият кесіңіз, қалыңдығы 1 см жоғарғы жапырақтардың қабатын қалдырыңыз, қырыққабаттың басын тартылған етпен толтырыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз, күріш пен пияз, тұз бен бұрыш қосып, толтырылған басын пешке пісіріңіз. . Туралған аскөк себілген қаймақпен бірге қызмет етіңіз. Толтырылған қырыққабатты пеште емес, пеште біркелкі қыздыратын және күйіп кетпейтін жерде дайын болғанға дейін жеткізген дұрыс екенін ескеріңіз.