Итальяндық стильдегі қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Итальяндық қой еті Қой етінің артқы төрттен бір бөлігін (1,5-2 кг) сарымсақпен 10-15 жерде, мяс кесілген жерлер арқылы кесіңіз. Пісіру парағына салыңыз, зәйтүн (күнбағыс) майымен, 2 ас қасық сумен және 1/2 кесе қызыл шараппен жабыңыз. Пеште 10-12 минут қуырыңыз. Демалысқа 1,5 сағат қалғанда - пешке салыңыз, мезгіл-мезгіл шырын құйыңыз. Ақ қырыққабаттың кішкене басын алыңыз да, сабағын алыңыз. Қырыққабатты тұзды суға қайнатыңыз, ұсақтап тураңыз, кастрюльге бекон (май), бір шоқ жасыл пияз, ақжелкен, аскөк салып, қуырыңыз. 1/2 кесе күрішті алыңыз, пісіріңіз, қырыққабатқа жіберіңіз, сорпамен жабыңыз және пешке 1 сағатқа қойыңыз. Пармезанмен себіңіз. Қырыққабатпен, саңырауқұлақтармен және зәйтүнмен безендіріңіз.