Маринадталған пияз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Маринадтау үшін ұсақ жемісті пияз қолданылады. Шамдардың ең үлкен диаметрі бойынша мөлшері 2,5 сантиметрден аспауы керек. Пиязды қабығынан тазартады, қатты күртешені (қабыршақтарды), тамыр қабығын және сүйір мойынды алып тастайды, содан кейін қайнаған суға екі-үш минут қайнатады, қайнағаннан бастап есептейді. Бұл үшін "Үлгілер" мен жиынтықтар ең қолайлы. Қызылша сияқты пастерленген. 10 литрлік банкаларға "Іріктелген" пияз - 6,2 кг, маринадталған құю - 3,8 кг