Құлпынайдан жасалған тосап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сироп үшін: 1 кг жидек үшін - 1 кг қант және 1 ас қасық. су Құлпынай, Коралка, Саксонка, Комсомолька, ананас джем дайындауға арналған ең жақсы сорттар болып саналады. Бұл хош иісті, ашық түсті, қайнамайтын жидектер. Құлпынайларды сұрыптайды, сабақтарынан және қабыршақтарынан тазартады, піспеген, мыжылған, көгерген жерлерін алып тастайды. Содан кейін құлпынай күшті су ағынының астында немесе таза суық суы бар шелектегі дуршлагқа батыру арқылы жуылады. Жидектер қайнаған сиропқа батырылады және дайын болғанға дейін қайнатылады.