Шетеннен алынған інжір
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Піскен тау күлін щеткалардан алып тастаңыз, үлкенірек жидектерді алып, суық сумен шайыңыз және елекке тастаңыз, содан кейін кастрюльге салыңыз, қақпақпен мықтап жабыңыз және пеште немесе пеште 180-200 градус температурада жұмсақ болғанша сөндіріңіз. . Жидектерді ыдысқа салыңыз, ыстық сумен жабыңыз, сонда олар тек жабылады және жұмсақ болғанша пісіруге қойылады. Дайын массаны жиі електен немесе електен сүртіңіз. Үгітілген жидек пюресін қантпен араластырыңыз. Болашақта қара өріктен інжір пісірген кездегідей істеу керек. Сол сияқты алмадан, өріктен және т.б. інжір дайындауға болады.Шетен пюресі қантпен тең мөлшерде алынады.