Ысталған төс етінен жасалған жур
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүйектер - 50 г, сәбіз - 15 г, ақжелкен (тамыр) - 10 г, ысталған төс еті - 65 г, журнал - 125 г, сарымсақ - 5 г, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: поляк) Сүйектерден, көкөністерден және ысталған төс етінен сорпа дайындалады. Сүзеді, оған жур құяды, қайнатады және тұздайды. Содан кейін кесектерге кесілген төс еті мен тұзбен езілген сарымсақ қосылады. Бөлек, еріген шошқа майымен құйылған қайнатылған картопқа қызмет етіңіз. Джур келесідей дайындалады: ұнды қайнатылған сумен шыны немесе керамикалық ыдыста сұйылтады және ашыту үшін жылы жерге қояды. Жур дәм мен ерекше иіске ие болады. Жур үшін: қара бидай ұны, пісірілген немесе сұлы ұны - 100 г, су - 50 г.