Алма мен айва қосылған қуырылған қаз немесе үйрек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 қаз немесе үйрек, 10 алма, 2 ірі айва, өсімдік майы, тұз және бұрыш. Дайындалған қазды немесе үйректі жартылай дайын болғанға дейін аздап суға қайнатыңыз, тұз бен бұрышпен сүртіңіз, қаз қазығына немесе пештің табағына салыңыз. Қуыру кезінде құсты босатылған шырынмен суару керек және оны барлық жағынан қызаратындай етіп айналдыру керек. Қалған майды ағызуға болады. Егер ет қатты болса, оны қақпақтың астына сорпаны қосып бұқтырыңыз. 10 минут ішінде Құс етіне дайын болғанға дейін кішкене тәтті және қышқыл алма мен тілімдерге кесілген айва қою керек.