Толтырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 г тауық еті, 40 г бидай наны, 0,5 кесе сүт, 35 г тауық бауыры, 1 пияз, 2 ас қасық. сары май қасықтары, 2 шай қасық қаймақ, мускат жаңғағы, қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы (ас үй: Беларусь) Тауық етін өңдейді, аяқтарын ажыратады, терісін алып тастайды, сүйектерін кесіп тастайды, сонда олардың бір бөлігі терісінде қалады. Етті ет тартқыштан өткізеді, содан кейін сүтке малынған бидай нанымен араластырады және қайтадан ұсақ торлы ет тартқыштан өткізеді. Тауық бауыры қуырылады, майдалап туралады, тұздалған пиязбен және дайындалған массамен араластырылады. Содан кейін тұз, мускат жаңғағы, бұрыш қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Тері тартылған етпен толтырылады, тігіледі, қаймақпен майланады және пеште қуырылады. Гарнир ретінде қайнатылған сәбіз, қуырылған картоп, жасыл бұршақ беруге болады.