Бадымжан долмасы (Толтырылған баклажандар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут

Өнімдер
Қой еті 160
пияз 20
шөптер (аскөк
кинза) 15
баклажан 300
еріген сары май 20
жаңа піскен қызанақ 50
бұрыш
тұз.
пияз 20
шөптер (аскөк
кинза) 15
баклажан 300
еріген сары май 20
жаңа піскен қызанақ 50
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Қойды пиязбен бірге ет тартқыштан өткізеді, тұздайды және бұрыштайды. Алынған тартылған ет қуырылады, үздіксіз араластырылады, содан кейін тақтаға жайылады, біртекті масса пайда болғанша пышақпен ұрылады, қуырылған пияз, шөптер қосылады және араластырылады. Тазартылған және ағартылған баклажандар тартылған етпен толтырылады, терең ыдысқа салынады, туралған қызанақпен жабылады, сорпамен құйылады және 25-30 минут бұқтырылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бадымжан долмасы (Толтырылған баклажандар) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 160, пияз 20, шөптер (аскөк, кинза) 15, баклажан 300, еріген сары май 20, жаңа піскен қызанақ 50, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz