Алмадан жасалған австриялық Вена рогулек торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 3 веналық рогулка, 4-5 қасық еріген сары май, 0,5 кг алма, 3 ас қасық қант, 3 жұмыртқа, 1 стакан қант, 1 литр сүт, 3 ванилин ұнтағы, 1 шай қасық даршын.
Сипаттамасы 3 веналық рогуликаны тілімдерге бөліп, маймен майланған пісірме табаққа салыңыз, үстіне 4-5 ас қасық еріген сары май құйыңыз. 0,5 кг алманың қабығын аршып, кесектерге кесіңіз, рогуликтерге салыңыз, 3 ас қасық қант себіңіз және пісіріңіз. 3 жұмыртқаны 1 стакан қантпен ұнтақтаңыз, 1 литр сүт, 2 ванилин ұнтағы немесе 1 шай қасық даршын қосыңыз. Қоспаны пирогтың үстіне құйып, қызарғанша пеште қайтадан пісіріңіз.