Ашық жұмыртқа мен лимоннан жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы (тағамдар: ағылшын) 400 г дайын қатпарлы қамыр. Рецепт бойынша жасанды қопсытқышпен (сода, лимон қышқылы, арақ) кез-келген қатпарлы қамырды дайындауға дайын болмаған жағдайда. Толтыру үшін: 3 жұмыртқа, 3 жұмыртқаның сарысы, 175 г сары май немесе еріген сары май, 220 г қант ұнтағы, 2 лимон. Қамырды табаға салыңыз, оны фольгамен жабыңыз, сонда сіз қатты "табақ" аласыз. Фольганы дайын болғанға дейін 10 минут бұрын алып тастап, 220 ° C температурада 20-25 минут пісіріңіз. Толтыру үшін жұмыртқаны, сарысын және қант ұнтағын шайқаңыз, маймен, екі лимон шырынын және бір лимон қабығын араластырыңыз. Толтырманы "табаққа" салыңыз да, фольгамен жабылған баяу отта 30-40 минут қайтадан пісіріңіз. Пирогты салқын түрде ұсыныңыз.