Баница- қабатты торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қамырды дайындау. Ол тұрсын, содан кейін 9 тең бөлікке бөліңіз. Әр бөлікті жұқа тортпен жайыңыз, оларды кептіру үшін бөлек орналастырыңыз. Содан кейін әрбір тортты маймен майлап, бір-бірінің үстіне қойып, салма қабатын салып, бұрын майланған пішінге салыңыз. Орташа қыздырылған пеште пісіріңіз. Дайын баницаны сумен себіңіз де, майлықпен жабыңыз. Баница әр түрлі толтырулармен дайындалады: тәтті және тұзды сүзбеден, шөптер, ет, көкөністер (цуккини, баклажан, қызанақ), алма және т.б. қосылған ірімшік ірімшігінен. Тест үшін: 200 ж. ұн, бір қасық еріген сары май, 1/2 шай қасық ас сірке суы, бір шымшым тұз, 3-4 ас қасық жылы су, 125 г. майлау үшін еріген сары май немесе маргарин. Сүзбені толтыру үшін: 400-450г. сүзбе, 2-3 жұмыртқа, 2 ас қасық. л бал, 3-4 ас қасық қант, 50г. май немесе маргарин, бір шөкім тұз, бір лимонның ұсақталған қабығы. Сүзбені үккіштен өткізгеннен кейін оны ұрылған жұмыртқамен араластырыңыз, еріген сары май, қыздырылған бал, қант, тұз, қабығын қосыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Баница- қабатты торт пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz