Тоқаштар орыстар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Рецепт бойынша шикізат бөліктерінің салмағы бойынша келесі қатынасы белгіленді: Ұн 100,0 Сығымдалған ашытқы 1,0 Тұз 1,5 Қант 5,0 Маргарин 2,5 Өсімдік майы 0,15
Сипаттамасы Орыс тоқаштары Оларды 1-сұрыпты бидай ұнынан пісіреді. Ресейлік тоқаштың шамамен диаметрі 7-8 см құрайды. Қалыпталған кесектерді тексеру 40-60 минутқа созылады. Ылғалданған пісіру камерасында орыс тоқаштарын пісіру ұзақтығы 9-11 минутты құрайды. 220-240°С температурада.