Гохан (күріш)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 3 кесе жақсы күріш пен 3,3 кесе су алыңыз. Күрішті жақсылап жуыңыз, араластырыңыз және қолыңызбен 5-6 рет сүртіңіз, содан кейін суық сумен шайыңыз. Күріш пен суды қалың қабырғалары бар кастрюльге салыңыз (немесе сол жерде - мысалы, қазан) және қатты отта қайнатыңыз. Қайнаған бойда отты азайтып, баяу отта 20 минут пісіріңіз, содан кейін сөндіріңіз, жабыңыз және 10 минут қоя тұрыңыз. Содан кейін күрішті араластырыңыз суланған ағаш шпатламен.