Бретон стиліндегі ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер (2 порция) Беру: 360 г сиыр еті, 20 г өсімдік майы (иіссіз), 30 г пияз, 20 г сары май, ақжелкен, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Ақжелкеннің бір бөлігін аздап ұрып, тұз бен бұрышпен сүртіңіз, өсімдік майын құйыңыз да, табаққа жарты сағатқа қалдырыңыз. Содан кейін сары маймен екі жағынан қызарғанша қуырыңыз, бірақ ет ортасында сәл шикі күйінде қалады. Сары майды туралған пияз, ақжелкен мен ұнтақталған қара бұрышпен араластырыңыз, осымен ыдыстың түбін жабыңыз, үстіне етті салыңыз, табақпен жабыңыз және ыдысты су ваннасына қойыңыз, онда оны шамамен 10 минут ұстаңыз. Қызмет көрсету кезінде етті қуырудан алынған шырындарды құйып, параллель дайындалған ПалЕ картопымен бірге қызмет етіңіз.