Қамырға пісірілген балық филесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер 20 г қара бидай ұны, 200 г бидай ұны, 60 г сары май, 800 г балық филесі, 200 г бекон майы, 2 пияз, тұз, бұрыш, 2 ас қасық. кілегей қасықтары, 1 сарысы, шошқа майы.
Сипаттамасы Қамырды бір стақан суға аздап май, тұз, қант қосып илеңіз. Қамырды жайып, оны екіге бүктеңіз. Оны суыққа 30 минутқа қойыңыз. Беконды текшелерге кесіңіз, пиязды ұсақтап тураңыз, бәрін майға қуырыңыз. Содан кейін беконмен қуырылған пиязды, жуылған және дайындалған балық филесін ет тартқыштан өткізіңіз. Фаршты кілегеймен, тұзбен, бұрышпен араластырыңыз. Қамырды тіктөртбұрыш түрінде тым жұқа емес қабатқа жайыңыз. Фаршты жартысына салыңыз, оны екінші жартысымен жабыңыз және шеттерін қысыңыз, содан кейін оларды сарысымен майлап, 3 сағат пісіріңіз, мезгіл -мезгіл маймен майлаңыз. Қабық қатты болмас үшін дайын пирогты майлыққа ораңыз. Содан кейін бөліктерге кесіңіз, еріген сары майды құйыңыз және қызмет етіңіз.