Бадам парфеті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қызмет көрсетер алдында туралған жаңғақтарды себіңіз. (алты адамға арналған.) 3/4 кесе түйіршіктелген қант 3/4 кесе су 8 жұмыртқаның сарысы 1 стакан кілегей 1 шай қасық бадам эссенциясы 2 ас қасық майдалап туралған бадам. Қантты кастрюльге салыңыз, су құйыңыз және қайнатыңыз, үнемі араластырыңыз. Отта 5 минут ұстаңыз. Алып тастаңыз және салқындатыңыз. Бұл сиропты бумен пісіруге арналған ыдысқа құйыңыз. Сарысын шайқаңыз және 3 ас қасық сироп қосыңыз. Ағаш қасықпен араластыра отырып, үнемі буға қойыңыз. Қоспа қалыңдай бастағанда, қасықты жауып, араластыруды жалғастыра отырып, алып тастаңыз және салқындатыңыз. Кремді салқын түрде шайқаңыз. Ұнтақталған сарысы мен кілегейге бадам эссенциясы мен туралған жаңғақтарды қосыңыз. Алынған қоспаны пудинг пішініне құйыңыз және тоңазытқышқа салыңыз.