Тасбақа сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Алдымен сары майдағы алғашқы үш компонентті үлкен ыдыста қызартыңыз. Содан кейін келесі 8 компонентті қосып, жиі араластыра отырып, шамамен 10 минут пісіріңіз. 2 литр су қосып, өте жоғары емес отта 1 сағат пісіріңіз. Ұнды, томат соусын 2 кесе сумен араластырып, үнемі араластыра отырып, сорпаға баяу қосыңыз. Орташа отта тағы 20 минут қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында оттан алыңыз және соңғы төрт компонентпен толықтырыңыз. 1. 1 фунт (0,4543 кг) тасбақа еті (алдын ала лоджерхед) 2. 1 үлкен пияз, туралған 3. 3 балдыркөк сабағы, туралған *** 4. 1/2 кесе май 5. 3 унция (85,05 г) "Сиыр етінің негізі" 6. 1 1/2 унция (42,53 г) "Омар негізі" 7. 3 лавр жапырағы 8. 1/2 ас қасық. орегано жапырақтары 9. 1/2 ас қасық. тимьян жапырақтары 10. 1/2 унция (14,16 г) Табаско соусы 11. 2 унция (56,7 г) Вустершир соусы *** 12. 1 (283, 5 г) томат тұздығының құтысы 13. 2 кварт (1,89 л) су 14. 1 кесе ұн 15. 2 кесе су *** 16. лимонның 1/4 бөлігі (қабығы аршылып, сумен араластырылған) 17. 4 қатты пісірілген жұмыртқа, аршылған және туралған 18. 1/4 пакет жаңа шпинат, туралған 19. 1/2 кесе аспаздық шерри