Сантьягодан сәлем
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 2-3 ірі қызанақты қабығынан аршып, турап, етке қосыңыз. Кәстрөлдің ішіндегісін құрғақ дәмдеуіштермен себіңіз, араластырыңыз, қақпағын жаппай 5 минут қайнатыңыз. Кәстрөлге тұздықсыз жасыл консервіленген бұршақты (1 банка) қосыңыз, араластырыңыз және тағы 5 минут жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Дайын бұқтырманы 5 минутқа қалдырыңыз, табақтарға салыңыз және дәмдеуіштерді қосыңыз. Ірімшік пен эстрагон қосылған хош иісті ыстық бутербродтар бұл тағаммен жақсы үйлеседі. 250 г тартылған ет, 3-4 қызанақ, 1 пияз, сарымсақ, 1 болгар бұрышы, консервіленген бұршақ банкі, дәмдеуіштер, дәміне қарай тұз. Дайындау тәсілі. Кішкене пиязды аршып, көлденеңінен кесіңіз (жақсырақ жұқа). Болгар бұрышының қабығын жуыңыз және тазалаңыз, ұзындығы бойынша кесіңіз және тураңыз. Сарымсақ бастырғышты пайдаланып, сарымсақ түйірін сығыңыз. Барлық көкөністерді шыны ыдысқа салыңыз да, кішкене қызанақтың шырынында 3 минут қайнатыңыз. Кәстрөл қақпақпен жабылуы керек. Бұқтырылған көкөністерге өзіңізде бар ет қалдықтарынан дайындалған 250 г тартылған етті салыңыз.