Софиялық қыңырлық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 6 болгар тәтті бұрышы, 1 үлкен сәбіз, 1 қызанақ, 1 пияз, 2 ас қасық. л. өсімдік майы, тұз.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Бұрышты тұқымдардан тазалап, қайнаған суға салып, шамамен 5 минут қайнатыңыз. Томатты текшелерге, пиязды, бұрышты, сәбізді жолақтарға кесіңіз. Барлығын майға қуырыңыз, содан кейін шамамен 10 минут қайнатыңыз. Бұрыштарды пісірілген тартылған етпен толтырыңыз, содан кейін оларды кастрюльге салыңыз, су құйыңыз және шамамен 7 минут қайнатыңыз.