Тунец эстопетасы португал тілінде)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г жаңа тунец, 200 мл зәйтүн майы, 100 мл сірке суы, 1 пияз, 1 қызанақ, 1/2 жасыл болгар бұрышы, 3 қатты пісірілген жұмыртқа, 1 түйір ақжелкен, 1 түйір сарымсақ.
Сипаттамасы Бұрыштың жартысын аршып, текшелерге кесіңіз. Қызанақты жуыңыз, сабағын кесіңіз және текшелерге кесіңіз. Пияз мен сарымсақты аршып, майдалап тураңыз. Ақжелкенді үлкен кесектерге кесіңіз. Шыны салат ыдысында барлық ингредиенттерді зәйтүн майы мен сірке суымен араластырыңыз, тұз бен бұрыш қосыңыз. Тунецті тазалаңыз, жуыңыз, бірдей мөлшердегі кесектерге кесіңіз, қайнатыңыз және дайын ингредиенттерге қосыңыз. Қайнатылған жұмыртқаларды екіге бөліп, оларды эстопетамен безендіріңіз. Пісірілген картоп эстопетке гарнир ретінде беріледі.