Тәтті-қышқыл майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Майшабақ - 1000 г, сәбіз - 200 г, пияз - 200 г, 3-4 лавр жапырағы, бұрыш, сірке суы, дәміне қарай қант.
Сипаттамасы (тағамдар: Еврей) Майшабақты аршып, ішін аршып, суға сәбіз бен пиязды қосып, жұмсақ болғанша аздап суға қайнатыңыз. Дайын балықты судан абайлап алып тастаңыз, дайындалған ыдысқа салыңыз. Суға сірке суын, қант, лавр жапырағы, бұрыш қосыңыз. Қайнатыңыз, салқындатыңыз және майшабақтың үстіне тұздық құйыңыз. Суық жерде бірнеше сағатқа қалдырыңыз. Аскөк пен сәбізбен безендіріңіз.