Рустикалық стильдегі цеппелиндер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сүртуге арналған 1 кг картоп, пісіруге арналған 200 г картоп, 1,2 шай қасық. тұз. Тартылған ет үшін: 2 пияз, 1 шай қасық. шошқа майы, 120 г сүзбе, 80 г шикі ысталған төс еті
Сипаттамасы Шикі қабығы аршылған картопты ұсақ тесіктері бар үккіштен өткізіп, шырынын сығып алыңыз. Картоптың басқа бөлігін қабығында қайнатыңыз, қабығын аршып, сүртіңіз, бәрін араластырыңыз, тұз қосып, қайтадан араластырыңыз. Торттарды пішіндеңіз, әрқайсысының ортасына кішкене текшелерге кесілген қайнатылған төс еті мен тұздалған пиязды қосып, үгітілген сүзбе салмасын салыңыз. Қоюланған сигараның пішінін бере отырып, торттардың шеттерін біріктіріңіз. Қайнаған тұзды суға салып, 20-25 минут қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде қаймақ құйыңыз. Неше порцияға арналған: 6. Пісіру уақыты 40 мин.