Корольдік алма торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 жұмыртқа, 100 г сүт, 50 г еріген маргарин, 175 г қант, 1 шай қасық. қопсытқыш, 150 г ұн, 500 г алма (шамамен 3 дана), себуге арналған даршын.
Сипаттамасы Бұл дәмді пирогты тіпті жаңадан бастаушы да дайындайды. Ең алдымен, жұмыртқаны түйіршіктелген қантпен ұрып-соғу керек, содан кейін бұл қоспаға қыздырылған сүтті, еріген және салқындатылған сары майды немесе маргаринді қосып, ұн мен разрыхлительді қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Ванильді қантты қосуға болады (дәміне қарай). Жуылған алмаларды өзегін алып тастап, 4 бөлікке бөліп, ұзына бойына тілімдерге кесу керек. қамырды майланған пішінге құйыңыз (диаметрі шамамен 23 см), алма тілімдерін веранда тәрізді етіп жайыңыз (бір -бірінің үстіне қойыңыз) және тортты үстіне ұнтақталған даршын себіңіз. Пешті шамамен 180 градусқа дейін қыздырамыз және тортымызды шамамен 40 минут пісіреміз. Сіз оны аспаздық ләззаттан жалығып, жайбарақат атмосферада аппетитпен жеуіңіз керек!